(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada milliy urf-odatlar va an’analar orqali yoshlarni tarbiyalash usullari tahlil qilinadi. Milliy urf-odatlar va an’analar, xalqimizning madaniy merosi sifatida, yosh avlodni tarbiyalashda muhim rol o’ynaydi. Maqola, urfodatlarning tarbiyadagi ahamiyatini, ularning yoshlar psixologiyasiga ta’sirini va zamonaviy hayotda ushbu an’analarni qanday qilib saqlab qolish mumkinligini ko’rsatadi. Shuningdek, maqolada milliy an’analar asosida tarbiya berishning samarali usullari ham keltiriladi.