(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada sun’iy intellektning rivojlanishi bilan bog‘liq xavf-xatarlar, ularning turlari, sabablari va ehtimoliy oqibatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, global miqyosda olib borilayotgan tadqiqotlar, xavfsizlik choralari va sun’iy intellektni mas’uliyat bilan boshqarish zarurati haqida so‘z yuritiladi. Maqola texnologik taraqqiyot fonida insoniyatning axloqiy, huquqiy va ijtimoiy muammolar oldida qanday turishini ochib beradi.