(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada logarifmlar tushunchasi, ularning kelib chiqishi, amaliyotdagi qo‘llanilishi hamda zamonaviy texnologiyalardagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, logarifmik funksiyalar orqali ilmiy va texnik masalalarni soddalashtirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Maqola matematika fanining asosiy bo‘limlaridan biri bo‘lgan logarifmlar mavzusining nazariy va amaliy jihatlarini yoritadi.