(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada non tarkibida qanday moddalar borligi,foydali tomonlari,qachon paydo bo’lganligi,unlarning turlari,achitqilar haqida to’liq ma’lumotlar oladilar.