(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kimyo fanida ko’pchilikga qiziq bo’lgan neft mahsulotlari ,tarkibi va qayta ishlash.Tabiiy gazni qayta ishlashi haqida ma’lumotlarga ega bo’lishga yordam beradi.