(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Reabilitatsiya asoslari va fizioterapiya va massaj fanining Ultratovush bilan davolash mavzusi o‘rganish atroflicha muhokama qilingan.