(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamiz orqali ijtimoiy Institutlar haqida so‘z yuritiladi va ijtimoiy institutlarning jamiyatimizda tutgan o‘rni va yoshlarga berayotgan imkoniyatlari haqida so‘z yuritildi.