(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada G.herbaceum L. kenja turlariga mansub namunalarda xlorofil “a”, xlorofill “b”, umumiy xlorofill va karotinoid pigmentlarning konsentratsiyasi boʻyicha adabiyotlardan foydalanilgan holda yorugʻlikning yutilishi tahlili keltirilgan. Shuningdek, maqolada soha olimlari g’o’za turkumlari turlari va nav namunalaridan genetika va seleksion tadqiqotlarda foydalanish bo’yicha adabiyotlar tahlili o’rin olgan.