(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tabiat bilan tanishtirish jarayonida tarbiyaviy vazifalar amalga oshirilishining muhimligi haqida so‘z yuritiladi. Bolalarda tabiatga bo‘lgan hurmat, uni asrash va sevish hislarini shakllantirish orqali ularda ekologik madaniyatni rivojlantirish yo‘llari yoritiladi.