(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bronxodilatatorlar nafas yo’llaringiz atrofidagi mushaklarni bo’shashtirish va o’pkangizdan shilimshiqni tozalashga yordam berish orqali astma, KOAH va boshqa o’pka kasalliklari alomatlarini engillashtirishga yordam beradi. Uzoq muddatli va qisqa muddatli shakllar mavjud. Siz ularni inhaler, nebulizer eritmasi yoki planshet sifatida qabul qilishingiz mumkin. Yon ta’siri quruq og’iz, giperaktivlik, ko’ngil aynishi va qusishni o’z ichiga olishi mumkin.