(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola orqali siz oilaning tinchligi qanchalik ahamiyatga ekanligini, oila jamiyatning bir bo’g’ini sifatidagi mazmunini, profilaktika inspektori tomonidan nizoli oilalar bilan ishlash faoliyatining o’ziga xos jihalarini, profilaktika inspektori tomonidan amalga oshirilishi lozim bo’lgan ishlar va ularda uchrab turgan muammolar, ularning yechimlarini ilmiy jihatdan asoslanganligini ko’rishingiz mumkin.