(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi ibora tushunchasi, ularning semantik va sintaktik xususiyatlari hamda nutqdagi ahamiyati ilmiy manbalar asosida tahlil qilinadi.