(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola avtomobilning yurish qismiga o’z vaqtida va sifatli texnik xizmat ko’rsatishning ahamiyatini ochib beradi.Yurish qismi, avtomobilning harakati va barqarorligini ta’minlovchi muhim tizim bo’lib, uning nosozligi xavfli vaziyatlarga olib kelishi mumkin. Maqolada yurish qismining asosiy elementlari (g’ildiraklar, shinalar, amortizatorlar,prujinalar, richaglar, tormoz tizimi, rul boshqaruvi tizimi va boshqalar) ko’rib chiqiladi va ularga texnik xizmat ko’rsatish bo’yicha tavsiyalar beriladi. Shuningdek, texnik xizmat ko’rsatish davriyligi, nosozlik belgilari va ularni bartaraf etish usullari tahlil qilinadi. Maqola avtomobil egalari va texnik xizmat ko’rsatish xodimlari uchun mo’ljallangan bo’lib,avtomobilning xavfsiz va samarali ishlashini ta’minlashga qaratilgan.