(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Loyihalash – bu murakkab ijodiy jarayon bo‘lib, unda har qanday buyumning, jumladan, kiyimning ham loyihasini ishlab chiqish ko‘zda tutilgan. Ushbu maqolada kiyimlarni tikishdan oldingi jarayonlar, ularni loyihalash haqida mulohaza yuritilgan.