(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada metallarni qayta ishlash (resikling) jarayonlarining ekologik va energetik jihatdan samaradorligi tahlil qilinadi. Asosiy urg‘u qayta ishlashning atrof-muhitga ijobiy ta’siri, energiya tejash imkoniyatlari hamda barqaror rivojlanishdagi o‘rni haqida berilgan. Shuningdek, ilmiy statistik ma’lumotlar asosida resiklingning iqtisodiy va ekologik afzalliklari yoritilgan.