(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Aqliy rivojlanishda orqada qolgan bolalar bilan ishlash kuzda tutilgan. Psixologiyada koʻproq intelektual rivojlanishida koʻproq orqada qolgan bolalar deb yuritiladi. Bu intelektual qobiliyatlari yoshiga nisbatan past boʻlgan,bilim olishda orqada qolgan muloqot qilishda kundalik hayotdagi vazifalarni bajarishda qiyinchiliklarga duch keladigan bolalardir.