(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada avtomobil uzatmalar qutisining texnik xizmat ko‘rsatish bosqichlari, ularning har biri bajariladigan ishlar, qo‘llaniladigan usullar va ushbu xizmatlarning transport vositasi umumiy texnik holatiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, texnik xizmat ko‘rsatishning muntazamligi uzatmalar qutisining ishlash muddatini uzaytirishdagi roli tahlil qilinadi.