(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kimyo fanida kross-diskussiyalar yondashuvi tahlil qilinadi. Kross-diskussiyalar o’quvchilarga o’zaro fikr almashish va uammolarni hal qilishda yordam beradi, bu esa ta’lim jarayonini yanada samarali qiladi. Maqola, shuningdek, kross-diskussiyalarning asosiy tamoyillari, metodlari, kimyo ta’limidagi o’rni va amaliy qo’llanilishini batafsil ko