(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola bolalar uchraydigan ma’lum bir terapevtik kasalliklarni massaj bilan davolash jaraytoni, massaj mumkin bo’gan yoki taqiqlangan holatlarni to’g’ri aniqlashga mo’ljallangan.