(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Jismoniy qobiliyatlar tushunchasi va ularning turlari Maktabgacha yoshdagi bolalarda jismoniy qobiliyatlar tabiiy holatda shakllanadi, biroq ularni maqsadli mashg‘ulotlar orqali rivojlantirish juda muhim. Bu qobiliyatlarga quyidagilar kiradi: