(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston g‘oyasining shakllanishi, hozirgi bosqichdagi asosiy islohotlar, ularning tarixiy ildizlari hamda ularning ijtimoiysiyosiy hayotdagi ahamiyati yoritilgan. Maqolada isloho