(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellektning o’qitish va o’rganish metodikasiga ta’siri, uning afzalliklari va kamchiliklari, yangicha usullar va kelajak istiqbollari batafsil ilmiy ma’lumotlarga assolangan holda tahlil qilinadi.