(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ko’rish masofasidagi to’siqlar tufayli yo‘l-transport hodisalari tahlili ko‘rib chiqilgan. Yo‘l-transport hodisalariga sabab bo’luvchi omilarni tatqiqotlar va tekshiruvlar natijasidagi ko’rsatkichlarni o’rganib tahlil qilindi. Keyin o’lchangan ko’rish masofalari olingan hisoblangan qiymatlar bilan solishtirildi stol GIS dasturi yordamida ishlaydi. So’ralgan va o’rtasidagi har qanday muhim tafovutlar (1) GIS o’lchagan ma’lumotlar xato uchun tekshirildi.