(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati qishloqlaridan bir bo‘lgan Xo‘jailg‘or qishlog‘ining qishloq turizmnidagi ahamiyati hamda istiqbolli turistik imkoniyatlari tahlil etilgan. Аннотация: В статье анализируется значение передового села Ходжаилгор, одного из сел Кашкадарьинской области, в сельском туризме и его перспективные туристические возможности. Abstract: The article analyzes the importance of the leading village of Khodjailgor, one of the villages of the Kashkadarya region, in rural tourism and its promising tourism opportunities