(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘rta maktabda ingliz tilini chet tili sifatida o‘rgatish jarayonida topshiriqqa asoslangan og‘zaki faoliyatlarning roli va ahamiyati yoritilgan. Maqolada bunday faoliyatlar o‘quvchilarni faollikka jalb qilishi, ularning muloqotga kirishish qobiliyatini oshirishi va til ko‘nikmalarini rivojlantirishiga alohida e’tibor qaratilgan. Abstract: This article discusses the role and importance of task-based speaking activities in the process of teaching English as a foreign language in secondary schools. It focuses on how such activities engage students, enhance their communicative skills, and contribute to the development of language competence.