(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya : Mazkur tezisda Yangi O‘zbekistonda xorijiy tillarga hamda ularning adabiyotiga ochilgan keng islohotlar va ularning natijasi to‘g‘risida so‘z boradi. Shu jumladan, mamlakatimizda ushbu yo‘nalishga qaratilgan samarali ishlar haqida fikr-mulohazalar va qarashlar aks etgan.