(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda yurtimizda sotsiolingvistika sohasiga doir olib borilayotgan turli xil amaliyotlar va ushbu sohaning barcha masalalari tog‘risida so‘z boradi. Shuningdek , tarmoqning sohalari va kelib chiqishi haqida keng mulohazalar misollar bilan birga keltiriladi. Аннотация: В данной диссертации рассказывается о различных практиках, проводимых в нашей социолингвистики, и обо всех вопросах этой области. Кроме того, обширный размышления о областях и происхождении сети сопровождаются примерами. Abstract: This thesis discusses various practices of sociolinguistics in the country and all problems relate to this field. Extensive reflections on the network’s industries and origin are also provided , accompanied by examles.