(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy neyron tarmoqlari (SNT) yordamida texnologik jarayonlarni boshqarish samaradorligi o‘rganiladi. SNT asosidagi boshqarishning aniqligi, moslashuvchanligi va xatoliklarni bashorat qilish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Sanoat ishlab chiqarish sohasida real modellar asosida o‘tkazilgan tajribalar natijalari keltirilgan [1].