(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада электрон савдо соҳасида лойиҳаларни бошқаришда қўлланилаётган замонавий инновацияларнинг мазмуни, уларнинг аҳамияти, самарадорлиги ва амалиётда қўлланиш имкониятлари таҳлил қилинади. Шунингдек, рақамли технологиялар асосида лойиҳа бошқарувини такомиллаштириш бўйича халқаро тажриба ва маҳаллий мисоллар кўриб чиқилади.