(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola 6-sinf o’quvchilarining tinglab tushunish ko’nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan topshiriqlarni tahlil qiladi. Maqolada tinglab tushunish jarayoni, uning o’quvchi bilimlarini oshirishdagi roli va o’quvchilarning nutq faoliyatini rivojlantirishga doir metodikalar muhokama qilinadi. Shuningdek, tinglab tushunish ko’nikmalarini yaxshilash uchun samarali metod va usullarni ishlab chiqish, ularni o’quv jarayoniga qo’llashning muhimligi ko’rsatiladi.