(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Asad Dilmurodning "Xilvat" hikoyasi, o’zbek adabiyotining zamonaviy namunalaridan biridir va unda insonning ichki dunyosi, o’zini anglash, odamlar o’rtasidagi munosabatlar va ijtimoiy muammolar tasvirlanadi. Hikoya, asosan, odamning yolg’izlik va insoniy holatlarni o’rganadi, shuningdek, adolat va taqdir haqidagi savollarni o’rtaga tashlaydi.Tarixiy mazmunda yozilgan ushbu hikoya haqida ayrim fikrlarni ko’rib o’tamiz.