(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada o‘zga tilli maktablarda o‘zbek tilining o‘tilishining ahamiyati, o‘zbek tilini o‘rgatishning metodikasi, yuzaga keladigan qiyinchiliklar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, o‘zbek tilining milliy madaniyat va ta’limdagi roli, maktablarda til o‘qitishning zamonaviy usullari hamda bu jarayonda davlat siyosatining o‘rni ko‘rib chiqiladi.