(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya:Asad Dilmurodning ushbu romani tarixiy romanlar sirasiga kiradi.Asarda nafaqat polvonlikda,balki,adabiyotda ham o’z o;rniga ega bo’lgan tarixiy shaxs Pahlavon Mahmud haqida ko’plab ma’lumotlar olishimiz mumkin.Uning zamonasining mashhur insonlari mutafakkir Alisher Navoiy va sulton Husayn Boyqaro bilan bo’lgan do’stliklari ham bayon qilingan.Romanda uning yoshligi,hayoti,ilk sevgisi,yaqinlaridan ko’rgan xiyonatlari va vafoti tafsilorlari yoritilgan.