(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ANNOTATSIYA:Ushbu maqolada Shayx Sa‘non obrazining Kunchiqar xalqlari adabiy tafakkuridan o‘rin olib borish bosqichlari, xalq og‘zaki ijodining ilk namunalaridan tortib Faririddin Attor asarlarigacha bo‘lgan ruhiy, ma‘naviy taraqqiyoti tahlil etiladi. Obrazning diniy asarlardagi ramziy va majoziy ma‘nosi komil insonni tarbiyalash g‘oyasiga xizmat qilishi yoritiladi.