(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация: Ушбу мақола Болаларга нисбатан зўравонлик,зўравонликнинг турлари,инсон саломатлигига таъсири ва болаларни зўравонликдан сақлаш учун қабул қилинган Халқаро ҳуқуқий ҳужжатлар,шунингдек,юртимизда болаларни зўравонликдан асраш учун олиб борилаётган чора-тадбирларга бағишланади.