(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada korxonada samarali boshqaruv qarorlarini ishlab chiqish va qabul qilish jarayonlari tahlil qilinadi. Qaror qabul qilishning zamonaviy usullari, maʼlumotlarga asoslangan yondashuvlar va strategik rejalashtirishning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Korxonalar faoliyatida qarorlarning samaradorligini oshirish uchun qo‘llaniladigan axborot tizimlari, tahlil vositalari va xodimlar ishtirokini taʼminlash strategiyalari o‘rganiladi. Shuningdek, muvaffaqiyatli korxonalar misolida qaror qabul qilishning amaliy natijalari va ularning raqobatbardoshlikka taʼsiri tahlil etiladi.