(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
C++ dasturlash tili keng qo’llaniladigan til va odatda dasturchilar tomonidan ishlatiladi. Fayllar yaratish C++ dasturlashining asosiy qismidir, shuning uchun bu mavzuga katta e’tibor qaratish zarurdir.