(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada havf guruhiga mansub bo‘lgan homilador ayollar va ularning bolalarining sog‘lig‘ini muhofaza qilish masalalari keng yoritiladi. Ona va bola salomatligiga tahdid soluvchi asosiy omillar, ularning oldini olish strategiyalari, prenatal va postnatal parvarishning muhim jihatlari, shuningdek, davlat va tibbiy xizmatlar tomonidan ko‘rsatilayotgan yordamlar haqida fikr yuritiladi. Ilmiy manbalar va statistik ma’lumotlar asosida ushbu ijtimoiy sog‘liq muammosiga chuqur tahliliy yondashuv taqdim etiladi.