(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda sahnalashtirish o’yinlari orqali ijtimoiy-hissiy ko’nikmalarni shakllantirishning ahamiyati va metodlari atroflicha yoritiladi. Tadqiqot sahnalashtirish o’yinlari bolalarning emotsional intellektini, empatiyasini, hamkorlik qilish qobiliyatini va muammolarni hal qilish ko’nikmalarini rivojlantirishdagi rolini tahlil qiladi. Maqolada amaliy tavsiyalar va ushbu yondashuvning ta’lim jarayoniga integratsiyalash bo’yicha takliflar berilgan.