(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada yuqumli kasalliklarda veterinariya-sanitariya Ekspertizasi jarayonida mutaxassislar bilishi lozim bo’lgan ilmiy asosli ma’lumotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, mazkur ma’lumotlarni har bir inson bilishi foydadan holi emas.