(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada amaliyotchi psixologlarning psixodiagnostik faoliyati davomida amal qilishi lozim bo‘lgan mezonlar tahlil qilingan. Shuningdek, samarali faoliyatni ta’minlashga yordam beruvchi asosiy axloqiy qoidalar mohiyati ochib berilgan.