(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada hadislarning yaralish jarayoni, jamiyatdagi muammo va kamchiliklarga yechimlari, bugungi kundagi ahamiyati yoritilgan. Sahih va nosahih hadislar, ishobchli hadisni ishonchsizdan farqlay olish singari tushunchalarga to’xtalingan. Soxta hadislar nima sababdan yuzaga kelgani yoritilgan.