(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz yozuvchisi Oskar Uayldning “Dorian reyning portreti” asaridagi dekadentizm tshunchasi, g’oyalari hamda uning asosiy belgilari tahlil qilinadi. Bundan tashqari asarda qo’llanilgan tasvirlar, Uayldning til uslubi hamda badiiy vositalar haqida umumiy ma’lumotlar yoritib o’tiladi.