(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada ko’zning tuzilishi va fiziologik vazifalari, ko’rish analizatorlari haqida ma’lumotlar keltirilgan chunki ko’z inson organizmidagi eng muhim sezgi tizinmlaridan biridir. Maqolada ko’zning tashqi va ichki qisimlari va ko’rish markazlari va markaziy nerv tolalari haqida adabiyotlar o’rganildi va tahlil qilindi.