(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada xorijiy maktabgacha ta’lim muassasalarida musiqiy ta’lim jarayoni haqida tanishib o‘tamiz hamda aynan xorij mamlakatlaridan musiqiy ta’limda maktabgacha yoshdagi bolalar uchun qanday metod va yangiliklarni O‘zbekistondagi maktabgacha ta’lim muassasalarining aynan musiqa tarbiyasi uchun zarur bo‘lgan, rivojlanishiga o‘z hissasini qo‘shadigan metodlarni olib kirish to‘g‘risida so‘z boradi.