(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maqolada davlat arbobi, buyuk olim va sarkarda Mirzo Ulug’bekning hayot yo’li, uning Movarounnahr davlati va dunyo madaniyati hamda siyosati oldidagi yuksak xizmatlari va qo’shgan ulkan hissasi muhokama qilingan. Shuningdek, Mirzo Ulug’bekning astronomiya sohasidagi ilmiy izlanishlari va ularning bugungi kundagi ahamiyatiga doir fikr va mulohazalar keltirilgan..