(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada politexnikumda matematika fanini o‘qitishda samarali metod va yondashuvlar tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida an’anaviy va zamonaviy pedagogik usullarni uyg‘unlashtirishning ahamiyati, interaktiv va faol o‘qitish metodlarining rolini o‘rganish, shuningdek, raqamli texnologiyalar va dasturlarning ta’lim sifatini oshirishdagi imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Maqolada talabalar individual xususiyatlarini hisobga olgan holda differentsial yondashuv va samarali baholash tizimining ta’lim samaradorligiga ta’siri ham yoritilgan. Tadqiqot natijalari politexnikum sharoitida matematika fanini o‘qitish sifatini yaxshilash uchun amaliy tavsiyalarni ishlab chiqishda asos bo‘lib xizmat qiladi.