(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada ichki ishlar organlarida jangovar va jismoniy tayyorgarlikning ahamiyati, uning zamonaviy jamiyatda xavfsizlikni ta’minlashdagi o‘rni, shuningdek, ichki ishlar tizimidagi xodimlarning professional rivojlanishida qanday hissa qo‘shishi haqida so‘z boradi. Ichki ishlar organlarida xizmat qiluvchilarning jismoniy va jangovar tayyorgarlik darajasi ularning vazifalarni muvaffaqiyatli bajarishi uchun muhim omil bo‘lib, mamlakatdagi qonun ustuvorligini ta’minlash, jamoat tartibini saqlash hamda jinoyatchilikka qarshi kurashish kabi masalalarda katta ahamiyatga ega. Ushbu maqolada mavzuga oid turli adabiyotlar tahlili, tadqiqot metodologiyasi, olingan natijalar hamda amaliy tavsiyalar o‘rin olgan.