(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Singapur ta’lim tizimi — bu innovatsion yondashuvlar va zamonaviy pedagogik metodlarni qo’llab-quvvatlaydigan bir tizim bo’lib, unda fizika fani muhim o’rin tutadi. Fizika, nafaqat tabiat qonunlarini tushuntirish, balki muhandislik, texnologiya va boshqa fanlar bilan integratsiyalashgan holda, talabalarga analitik fikrlash va muammolarni hal qilish ko’nikmalarini rivojlantirishda katta ahamiyatga ega. Singapurda fizika ta’limi ko’plab tajriba asosidagi o’qitish usullari bilan boyitilgan bo’lib, bu esa talabalarni nazariy bilimlarni amaliyotda qo’llashga undaydi.