(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kasbiy ta’limda “Ehtimollikni hisoblashda kombinatorika formulalaridan foydalanish” mavzusining ta’lim texnologiyasining modelini ishlab chiqish masalalari muhokama qilingan. Shuningdek, mavzuni samarali yoritish rejasiga ham alohida e’tibor qaratilgan.